Bootcamp


“Iedereen die naar bootcamp komt, traint op zijn of haar eigen niveau. Niks moet, maar wij proberen je wel te motiveren! Het kan zijn dat je een oefening niet kan uitvoeren. Dat is geen probleem. Wij verzinnen altijd alternatieve oefeningen voor je, zodat je toch mee kan doen.” Je hoeft dus geen atleet te zijn om aan deze trainingen mee te kunnen doen.

Woensdag - Bootcamp (19:00u - 20:00u)

Beginner of atleet? Bierbuik of sixpack? Iedereen is welkom! Deze training van kracht en cardio kan iedereen op zijn eigen tempo en niveau uitoefenen. Er wordt gebruik gemaakt van de omgeving en eigen lichaamsgewicht. Afwisseling speelt een belangrijke rol in alle trainingen van Stand Strong Sport, zo blijft elke training interessant. Geschikt voor tieners en volwassenen die hun conditie willen verbeteren.

Leuk om te weten is dat onze trainingen altijd in de natuur plaats vinden. Tijdens onze trainingen maken wij niet alleen gebruik van de natuur, maar ook van bootcamp materiaal.

Donderdag - Crosstraining (17:00u - 18:00u)

Dit is een vorm van fitness en een combinatie van kracht en cardio-of conditietraining en vetverbranding voor een goede lichamelijke balans. De trainingsroutine wordt steeds veranderd. Zoals: Core oefeningen voor stevige buikspieren en wellicht verhelpen van rugpijnen. Lower body oefeningen voor het versterken van de beenspieren. Oefeningen voor de schouders en armen voor het verbeteren van de conditie en kracht. Tijdens de training kan gebruik gemaakt worden van alle attributen die voorhanden zijn in een sporthal of gymnastieklokaal.

Donderdag - Cardio boxing (20:00u - 21:00u)

Cardio Boxing is een combinatie van boksen en diverse bootcamp varianten. Geen blauwe ogen of blauwe plekken, puur conditie, kracht en techniek. Geschikt voor iedereen, mannen maar ook zeker voor VROUWEN die lekker willen knallen!

Onder begeleiding van een enthousiaste trainer en meeslepende muziek wordt je continu gemotiveerd om door te gaan en zal je conditie snel verbeteren. Je maakt tijdens de training in tegenstelling tot boksen geen fysiek contact met je mede-cardio boksers en je doet alles op je eigen niveau.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor dze sport tijdens de Olympiade Zwijndrecht, welke u wordt aangeboden door Stand Strong Sport. Wilt u graag deelnemen? Geef u dan op aan via onderstaande aanmeldbutton! LET OP: er kunnen maximiaal 20 personen per tijdsblok deelnemen, dus wees er snel bij!


Onder begeleiding van:
Benodigdheden:

Sportkleding en sportschoenen, flesje water en een handdoek.

Wanneer:
Woensdag 29 augustus
19:00 - 20:00
Donderdag 30 augustus
17:00 - 18:00
20:00 - 21:00
Waar:

TopSpin Centre Zwijndrecht, Winkelhaak 11, 3335 KG Zwijndrecht

Bootcamp
Bootcamp
Gymnastiek
Gymnastiek
Hardlopen
Hardlopen
Hockey
Hockey
Spinning
Spinning
Tafeltennis
Tafeltennis
Tennis
Tennis
Voetbal
Voetbal
Honk- & Softbal
Honk- & Softbal
Mindfulness
Mindfulness
Paardrijden
Paardrijden
Pilatus
Pilatus
Volleybal
Volleybal
Wandelen
Wandelen
Waterpolo
Waterpolo
Zwemmen
Zwemmen
 • New Baze
 • Florensis
 • Gemeente Zwijndrecht
 • IBS
 • De Koning
 • Van Leeuwen Buizen
 • Het Ontwerploket
 • Swinhove Groep
 • High Five Invest
 • Deelnemers Stoopman
 • KWS
 • Yes kinderopvang