Voetbal


U bent van harte welkom bij z.v.v. Pelikaan! Tijdens de Olympiade Zwijndrecht verzorgt deze voetbalvereniging een sportief programma, voor ieder wat wils...

Zin om mét of tegen collega's een lekker balletje te trappen, een clinic te volgen en/of kennis te maken met Walking-Footbal? Dit alles op loopafstand van ons Olympisch Stadion bij z.v.v. Pelikaan? Geef u nu snel op via onderstaande aanmeldbutton!

Afhankelijk van de grootte van de groepen en/of de doelgroep, zal de vereniging het volgende voor u organiseren:

Ontdek “WALKING FOOTBALL”

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

“SCOORT U OOK IN DE OMSCHAKELING?"

Door een partijvorm van een 6 tegen 6 willen we jullie laten zien dat het voetbal veel gelijkenis heeft met het bedrijfsleven. Denk aan het teambelang, de samenwerking, de ondersteuning, het vertrouwen in elkaar en iemand in zijn kracht zetten.

Een pass in het voetbalspel kun je vergelijken met de harkjes in een organigram. Je kunt ze zien als dode streepjes, maar je kunt ze ook zien als verbindende elementen. Hoe groot een organisatie ook is, elk organigramstreepje (lees: elke pass) speelt een rol in het totale spel. Als voorraadbeheer (keeper of verdediger) niet oplet, zodat productie (de spits) niet kan inkoppen als sales (de middenvelder) een geweldige commerciële voorzet geeft, dan komt de bal uiteindelijk niet in het doel terecht (de deal, de tevreden klant). Alles hangt met alles samen en het gaat om het samenspel. 

Kunnen we met voetbal het bedrijfsleven ondersteunen?

Wij denken van wel! Door de juiste inzet, coaching en begeleiding willen we jullie hiermee kennis laten maken en het verduidelijken.

Meld je aan voor deze kennismaking!


Onder begeleiding van:
Benodigdheden:

Sportkleding + voetbalschoenen (kunstgras)

Wanneer:
Donderdag 30 augustus
19:00 - 20:00
20:00 - 21:00
Waar:
ZVV Pelikaan, Middellijn 9, 3335 KC Zwijndrecht

Bootcamp
Bootcamp
Gymnastiek
Gymnastiek
Hardlopen
Hardlopen
Hockey
Hockey
Spinning
Spinning
Tafeltennis
Tafeltennis
Tennis
Tennis
Voetbal
Voetbal
Honk- & Softbal
Honk- & Softbal
Mindfulness
Mindfulness
Paardrijden
Paardrijden
Pilatus
Pilatus
Volleybal
Volleybal
Wandelen
Wandelen
Waterpolo
Waterpolo
Zwemmen
Zwemmen
 • Het Ontwerploket
 • Florensis
 • Van Leeuwen Buizen
 • Gemeente Zwijndrecht
 • Yes kinderopvang
 • KWS
 • De Koning
 • High Five Invest
 • New Baze
 • Deelnemers Stoopman
 • IBS
 • Swinhove Groep